Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök

2012.05.17. Iskolaátadás

2012.05.17-én a rákoskeresztúri Polgármesteri Hivatalban Kákay István, a Magyarországi Evangélikus Egyház országos irodaigazgatója, valamint Riz Levente, Budapest XVII. kerületének polgármestere aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében a 2012 szeptemberétől evangélikus oktatási intézmény működik majd a gyülekezetünk területén. Az Eszterlánc Óvoda Gyökér utcai tagintézményéből és a Laborcz Ferenc Általános Iskolából megalakul a Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola.

Az aláírást a XVII. kerületi önkormányzat testületi ülésén május 16-án hozott határozat, illetve az azt megelőző legalább egyéves előkészítő munka tette  lehetővé. (A 149/2012. (V.16.) Kt. határozat szövege az önkormányzat honlapján olvasható a 2012.05.16-ai rendkívüli ülés döntései között.)

Az eseményről az MTI hírt adott ki, ami elolvasható Egyházunk honlapján, valamint a Tizenhetedik Online képpel és hanganyaggal kiegészített beszámolót közöl. A XVII. kerületi önkormányzat hivatalos oldalán megjelent közlemény itt olvasható.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek