Tovább a tartalomhoz | Ugrás a navigációhoz

Személyes eszközök

Hittanosok farsangja

Hittanosok farsangja

 

Február 19-én vidám, játékos hangulatban tartottuk meg a hittanosok farsangját. Erre az alkalomra nagyon sok gyermek (több mint 50) jött el szüleivel, nagyszüleivel együtt.  

Közülük 35-en jelentek meg ötletes, tréfás jelmezben, mint pl. menyasszony, bohóc, boszorkány, űrhajós. Eljött hozzánk még Micimackó és egy kisvirág is, szamuráj és batman, akik „vigyáztak” a felvonult jelmezesekre. A zsűri nehéz helyzetben volt és a hosszas mérlegelés után 10 győztes jelmezt hirdetett ki. A gyerekek szép és hasznos könyveket, ceruzákat, színezőket kaptak ajándékba, és ezután izgatottságukat finom sütikkel és meleg teával csillapították.

A farsangi délután további programjaként Fehér Gábor bűvész „varázsolta el” a gyerekeket trükkjeivel, játékával. Műsorában „bátorságpróbá”-ra hívta őket, megmutatta a „világ leghosszabb kötelét”, és persze nem maradhatott el a „varázspálca” sem. A bűvészpercek után mindenki részt vett egy izgalmas „székfoglaló” és „karmester” játékban.A gyerekek nagyon élvezték az együttlétet, jól érezték magukat ezen a felejthetetlen farsangi délutánon.

 

Végül a kellemes, derűs estét közös imádsággal és énekléssel zártuk.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek